Hoofddorp – Woningovervallers doen zich voor als postbezorger (update)

Hoofddorp, 14 december 2016 – Op het Musholm is rond 11.00 uur een woning overvallen door twee man die zich voordeden als postbezorgers van PostNL.

Omstreeks 11.00 uur werd er aangebeld bij de woning. Toen de bewoonster open deed kwamen er de twee mannen de woning binnen. In de hal ontstond een gevecht met de 53-jarige bewoonster en een 52-jarig familielid. Uiteindelijk werden de bewoonster en haar gast met wapens bedreigd en wisten de overvallers er vandoor te gaan. Beide daders zijn op een scooter gevlucht richting de Van Heuven Goedhartlaan.

Via Burgernet werd verzocht uit te kijken naar twee personen met een licht getint uiterlijk, waarvan één met letsel in zijn gezicht. Bij de overval liepen de slachtoffers geen letsel op.

 

De daders gingen er met een geldbedrag vandoor. De politie heeft in de omgeving nog gezocht met een speurhond. De forensische opsporing onderzoekt de auto waar de daders mee kwamen. De wagen is voor verder onderzoekt meegenomen.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval op de woning aan de Musholm in Hoofddorp, heeft u wat gezien? bel 0900-8844.

Foto’s Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?